Önümüzdeki hafta sizlerle olamayacağım.

Hem gündemden, rutin işlerden hem de Eskişehir’den biraz uzaklaşacağım.

Fiziksel değil ama ruhsal ve mental olarak epey hırpalayıcı olan, içinden bir genel seçim ve onlarca temposu yüksek gündemin gelip geçtiği seneyi kısa bir mola ile nadasa yatıracağım.

Telefonumu kapayacak, sosyal medyadan uzak kalacak ve uzun süredir yapamadığım bazı okumaları rahat rahat yaparak kafamı dinleyeceğim.

Çünkü hepimizin bazen 24 saatten fazlasını meşgul eden bin bir konu içinde bazen uzaklaşmaya, telaşsız, yetişme- yetiştirme endişesi olmadan nefes alıp verme ihtiyacı var.

Çünkü hepimizin bazen yükleri bir eşikte bırakıp omuzlarını dinlendirmeye ve güç toplamaya ihtiyacı var.

Çünkü hepimizin bazen çalışacağız diye kaçırdığımız hayatı en azından birkaç gün yaşamaya ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Ömrün önemli bir kısmını geride bıraktık.

Fani dünyada daha kaç tatil yapabiliriz, bomboş bir kafayla daha kaç gün geçirebiliriz bilemiyorum.

Kaç anı daha biriktirir, kendimizi gece yolculuklarına vurup, canımızın istediği kaç yerde mola verip kahvemizi yudumlarımız hiç kestiremiyorum.

Kendimizle kaç gün özgürce baş başa kalabilir, yeni hedef ve idealler için gücümüzü tartabiliriz onu da tahmin etmem zor.

O yüzden fırsatını bulmuşken kaçıyorum.

Ruhuma iyi gelecek bir rüzgâra, bu şehri ve dostları özlemek için, klavyenin başına geçip yepyeni yazılar, yepyeni içerikler üretmek için sizlerin de müsaadesini istiyorum.

Nasip ise çok değil 7,8 gün sonra yeniden sizlerle bulaşacak ve eminim Eskişehir adına çok güzel bir seneyi beraberce takip edeceğiz.

Hadi Kalın Sağlıcakla…