1 ay önce GÜNDEM

Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü'nden kamuoyunda son günlerde gündem olan "Musluk suları kokuyor" konusuyla ilgili açıklama geldi.

1 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi ve Şehir Koleji Kamu-Özel İşbirliği ile Eskişehir’e kazandırılan “City Sports Spor Kompleksi”nin açılışı öncesinde gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilere spor kompleksini gezdiren Başkan Kurt, gazetecilerin sorularını cevapladı.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan Tüzük Kurultayı sonrası ciddi bir somut gelişme yaşandı. CHP yayınladığı genelge ile köklü bir değişikliğe gitti.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendirirken, Şirintepe Mahallesi’nde bulunan bir çöp ev ekipler tarafından boşaltılarak temizlendi.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi’nin Melih Savaş Yaşam Köyü’nde bulunan Beceri ve Sanat Atölyelerinde düzenlediği yetişkin grubu cam füzyon ve ahşap boyama kursları için kayıtlar başlıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bitkisel Üretim Planlaması, Yeni Destekleme Modeli ve Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler ile ilgili olarak; Şube ve İlçe Müdürleri ile teknik personele çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Seyitgazi ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği verdi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için birbirinden renkli atölyeler ile eğitim ve eğlenceyi bir araya getirmeye devam ediyor. Seyitgazi Taşlık Çiftlik Köyü’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar gündüz farklı atölyelere katılırken gece ise teleskopla gökyüzünü gözlemleme deneyimi yaşadılar.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrasının ilk ortak projesi olan ve seyirci rekorları kıran oyunu “Lüküs Hayat”, 10 yıl sonra yeniden izleyici ile buluşacak.

1 ay önce GÜNDEM

CHP İl Başkanı Av. Talat Yalaz’ın 12 Eylül darbesi için basın açıklaması yaptı. Başkan Yalaz açıklamasında, "12 Eylül, işkencenin, infazların, gözaltında kaybetmelerin, karanlık zindanların, uzun ve eziyetli tutuklamaların büyük pervasızlıkla kullanıldığı bir siyasal saldırıdır. Darbecilerin mirası kendisinden sonraki tüm iktidarlar tarafından sahiplenilmiştir." sözlerine de yer verdi.