Bölgesel Amatör Ligde Eskişehirspor ile beraber şehrimizi temsil eden 2 Eylül SK bu hafta kendi sahasında sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan Konya temsilcisi Ereğlispor'u konuk etti. 

Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor

Maça etkili başlamasına rağmen 13. dakikada Ahmet Baykal'ın golü ile rakibi karşısında 1-0 geriye düşen temsilcimiz sadece rakip değil karşılaşma boyunca tepki çeken hakem kararlarıyla da mücadele etti. 

İnisiyatifini sürekli rakip Ereğlispor'dan yana kullanan hakem, rakibin her pozisyonda dakikalarca yerde yatmasına da tepkisiz kalarak tepki çekti. 

Göstermediği kartlar, vermediği faullerle maç boyu 2 Eylül cephesinin tepkisini çeken hakem Görkem Öztürk 2 Eylül SK Teknik Direktörü Oktay Arıkan ve yardımcı teknik direktör Aykut Yenen'i de kırmızı kartla ihraç etti. 

60. Dakikada rakip Ereğlispor'dan Sercan Şen'in de kırmızı kartla ihraç olmasıyla beraber oyunda üstünlüğü ele geçiren 2 Eylül SK aradığı gole ancak 90+5. dakikada ulaştı. 

Berkay Tanır'ın attığı golle karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan 2 Eylül SK maç sonunda kaçan 3 puanın üzüntüsünü yaşarken, tribünlere su fırlatan, küfür eden ve el hareketleri yapan rakip takım teknik heyeti ve futbolcularına da büyük tepki gösterdi. 

Editör: SONER YÜKSEL