1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de alkollü bir şahıs tarafından çöp yığınında çıkarılan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki dükkanlara sıçramadan söndürüldü.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Türk Ocağı her sene olduğu gibi bu sene de Eskişehir üniversitelerinde okuyan 50 öğrenciye karşılıksız burs sağlıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, 11 Eylül (bugün) Eskişehir'in Günyüzü ve Mihalgazi ilçelerinde su kesintisi yapacağını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de 41 yıldır içtiği sigarayı 2000 yılında bırakan 73 yaşındaki Kazım Yenipınar, 24 yıldır her gün sigara ücretine şeker alıp etrafındaki insanlara dağıtıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından mevsimlik tarım işçileri ziyaret edilerek bilgilendirme yapıldı.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor yönetimi geçmiş borçların ödenmesi adına mücadelesini kararlılıkla devam ettiriyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan denetimlerde 17 araca abart egzoz kullanımından, 902 araca park ve duraklama ihlalinden trafik cezası yazıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinin öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

1 ay önce GÜNDEM
1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı 1. oturumuna EBB Başkanı Ayşe Ünlüce damga vurdu. Ünlüce mecliste çok çarpıcı açıklamalara imza attı.