1 ay önce GÜNDEM

ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, ERİAD adına "Kızılinler"de yılan hikayesine dönen jeotermal tesis yapımı konusunda önemi bir açıklamaya imza attı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Edizkan Şen, Narin olayındaki tepkisini kısa bir mesajıyla yayımladı.

1 ay önce YAŞAM

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103'üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Diriliş Yolu Yürüyüşü'ne katılan Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekibi, yaklaşık 25 kilometre yol kat ederek tarihi noktalarda şehitleri andı.

1 ay önce YAŞAM

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için araç filosunu genişletirken bazı mevcut araçlarını da yeniledi. Trafo değişiminden kırsal alandaki bakımlara kadar her coğrafi şarta ve iklim şartına uygun toplam 366 araçlık bir filoya sahip olduklarını söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Donanımlı araçlarımızla hizmet verdiğimiz beş ilin her bölgesine yüksek kalitede hizmet sunuyoruz.” dedi.

1 ay önce EĞİTİM

2024-2025 yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende söz alan, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, okulun kısa sürede kazandığı başarılarla Türkiye’nin en gözde meslek liselerinden biri haline geldiğini vurguladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı M. Ahmetcan Günay şu yazılı açıklamayı yayınladı;

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) dolayısıyla sürdürülebilir ulaşımı destekleyici etkinlikler gerçekleştirecek.

1 ay önce SAĞLIK

Uyku hastalıklarının çocuk yaşta ortaya çıkabildiğini ve bunun en büyük etkeninin elektronik cihaz kullanımı olduğunu belirten Eskişehir Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü Uzmanı ve Uyku Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Vural Fidan, “Elektronik cihazlarla uğraşma veya ilgilenme süresi ne kadar çok olursa çocukların uykuya dalması ve uykuyu devam ettirme süreçleri o kadar çok etkilenir.” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince son 1 hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde 24 bin 821 araç/sürücü kontrol edilirken, 5 bin 81 adet trafik cezası kesildi.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak'ın TOKİ konutları üzerinden kendisini hedef gösteren açıklamalarına yanıt verdi.