Başkanı Zuhal Edizkan Şen şu ifadeleri kullandı:

"Söz yine bitti acı sözün yerini aldı. Çocuklarımızı koruyamadığımız için, henüz fidan bile değilken kaybettiğimiz için derin bir acı hissediyoruz.

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak başta kamu kurum ve kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, medyamız ve sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere herkesi dehşet verici çocuk cinayetlerinin son bulması için güç birliği yapmaya davet ediyoruz. Çocuk cinayetleri ve çocuğa şiddet vakalarının durdurulabilmesi için gerekli görülen hak temelli, bütüncül çocuk politikalarının ve toplumdaki tüm kırılgan gruplar için, pozitif ayrımcılık yapılmasına imkân verecek yasaların artık bir an önce hayata geçirilmesi büyük önem taşıyor.

Ülkemizin bütün çocuklarını kendi çocuklarımız bilerek, ortak bir gayretle çocukların güven içinde yaşayacağı bir dünya inşa etmek, en temel sorumluluğumuzdur. Çünkü çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur. Çocuklarımızı her türlü tehlikeye karşı korumak, vatan sınırlarını korumak kadar elzemdir.

Çocuklar Yeşil Ulaşımı Keşfettiler Çocuklar Yeşil Ulaşımı Keşfettiler

Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesi için hukuki sürecin takipçisi olacağız." dedi.

Editör: Buğrahan Doğangil