1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Başkanı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi ilçesinde bulunan Taşlık Çiftlik Köyü’nü ziyaret etti.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncileri düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı dördüncü günü geride bıraktı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de esnaf Lütfü Kuvvet, düğün sezonunda durgunluk yaşanan gelin çiçeklerinin satışları hakkında bilgiler vererek çiftlerin artık düğünlerine masraf yapmaktan çekindiğini dile getirdi.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., 29 Ağustos Perçembe günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde 325 kişinin kimlik kontrolü yapıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de dün başlayan yağışların bugün devam etmesi ve hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de vinç kiralama işletmeciliği yapan Volkan Durmazlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, günlük kirası 80 bin TL olan 200 tonluk en büyük vincine, 10 metreye 15 metre ebatlarında dev bir Türk bayrağını 43 metre yükseğe astı. 4 gündür dalgalanan Türk bayrağı için 320 bin TL'den feragat eden Durmazlar, "Paranın hiçbir önemi yok, bayrağın değeri bizim için para ile biçilebilecek bir şey değil." dedi.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de tohum üretimi 6 yıl öncesinde bin dekar civarında iken, yapılan çalışmalar sayesinde bu rakam 2024 yılında 200 bin dekara ulaştı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Seyitgazi yolunda meydan gelen ve 14'ü polis memuru 15 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.