Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve beraberindeki heyet Seyitgazi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle ilçede düzenlenen törenlere katıldı.

Tören sonrası Başkan Ayşe Ünlüce ile birlikte CHP Milletvekili İbrahim Aslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Seyitgazi Belediyesi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ortaklı BEBKA destekli, bölgedeki turizm faaliyetlerini genişletmek ve tarım turizmini canlandırmak için hayata geçirilen “Taşlık Çiftlik Köy” projesinde incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Başkan Ünlüce Çiftlik Köy’de yetişen çileklerden de topladı.

Eskişehir'de Afetle Mücadele Sunumu Eskişehir'de Afetle Mücadele Sunumu

CHP'li heyetin ziyaret ettiği Taşlık Çiftlik Köyü’nde çilek ve sebze serası, tavuk kümesi, çocuk ve sokak oyunları alanları, yürüyüş ve hatıra yolu, kahvaltı salonu, kamp alanı, atölye alanları, dede-torun hobi bahçesi, eğitim çadırı gibi çeşitli etkinlik alanları bulunuyor. Burada yetişen ürünleri ise ilçe halkı işliyor ve sonrasında halka sunuyor.

EBB Başkanı Ünlüce ziyaret esnasında yaptığı konuşmada şu sözleri sarf etti:

“Doğal ve kültürel güzellikleri ile şehrimize değer katan ilçemiz Seyitgazi’nin işgalden kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun. Bizleri büyük bir ilgi ile karşılayan tüm Seyitgazililere teşekkür ediyorum.”

Başkan Ünlüce, Taşlık Çiftlik Köyü hakkında yaptığı paylaşımda ise herkesi oraya davet etti.

Editör: Buğrahan Doğangil