2 ay önce POLİTİKA

CHP Mihalgazi Meclis Üyesi Kemal Güner Poyraz, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'ın belediyelerin SGK borçlarına ilişkin açıklamasına sert çıktı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de tehlikeli manevralar yaparak trafiğe tehlikeye sokan açık kasa kamyonete polis ekiplerince işlem yapılarak araç trafikten men edildi.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'li belediyelerin yönettiği şehir ve ilçe gezilerine devam ediyor.

2 ay önce GÜNDEM

Ekonomim Gazetesi'nden Temel Akbaş sokak hayvanları ile ilgili EHA için özel bir yazı kaleme aldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Şehrin Siyasi Reaksiyonları- Vergi Adaletsizliği- Kentsel Dönüşüm Tartışması - Halk Ekmek'te Kredi Kartı. Herkese keyifli seyirler

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde eğitimlere katılan çocuklar, eğlenceli ve görsel düşünme becerisini geliştiren yöntemler ile kolayca matematik öğrenmenin keyfini yaşıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Tercihim Eskişehir Platformu Tanıtım Toplantısı'nda bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl yaklaşık 50 ton çöpün çıkarılarak temizlendiği evde yaşayan engelli adamın yeniden atık biriktirmeye başlaması nedeniyle şikayetçi olan mahalle sakinleri konuyla ilgili yetkililere seslenerek yardım istedi.

2 ay önce CAN DOSTLAR

TBMM’de görüşülen ve sokak hayvanlarını uyutmayı öngören yasanın geri çekilmesi için Eskişehir’de on binlerce imza toplandı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından uygulanan çalışma ve projeler ile hastalıktan ari işletme sayısı katlanarak artıyor.