CHP'li Poyraz konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

"Değerli AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak beyefendinin açıklamalarını düşünürsek akıl tutulması yaşadığını çok açık.

Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Belediyelerin önce SGK prim borçlarını ödemesi lazım.' beyanatı sonrası kendisi soluğu jet hızıyla bakanlıkta alarak belediyelerimize ait olan SGK borçlarını elde ederek kamuoyu ile paylaşmış ve borç tutarlarını beyan ederek içinden çıkılamaz bir borç batağında olduğumuzu,hizmetin durma noktasında olacağını iddia ederek Eskişehir kamuoyunu yanıltıcı ifadelerle partisi adına prim yapmaya çalışmıştır.

Açıklamalarına alt belediyeler de var diyerek ilçe belediyelerimize de atıfta bulunmuştur. Sayın Albayrak bakanlıkta yan yana poz verdiği Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün ile Mihalgazi Belediyesi'nin borçları hakkında bilgi alışverişinde bulunup neden kamuoyuna paylaşmıyor?

Sarıcakaya Belediyesi'nin ne kadar prim borcu olduğunu neden açıklamıyor, şeffaf siyaset anlayışı bu mu?

Ünlüce'den Akgün'e: "Sıkı Bir Yılmaz Büyükerşen Hayranı Çıktınız" Ünlüce'den Akgün'e: "Sıkı Bir Yılmaz Büyükerşen Hayranı Çıktınız"

Vekillerimizi bülten vekili ,belediye başkanlarımızı yetersiz ,siyasilerimizi ise iş bilmezlik ile itham ederek hamaset güttüğü söylemleri ile Eskişehir de Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy veren seçmenin akli iradesine açıkça hakaret ederek bizlere teveccüh gösteren seçmeni manipüle etmek için mücadele ediyor.

Sayın Albayrak CHP vekillerimiz, bürokratlarımiz ve siyasilerimiz sizler gibi tumturakli siyaseti yapmaktansa kırsalda serada tarlada,kentde sokakta mahallede,şehrin tüm paydaşları ile ve tüm hemşerilerimiz ile omuz omuza yan yana iktidara yürümeye devam edecek, edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğrahan Doğangil