"Gençler Sanal Kumar Bataklığına Sürükleniyor" "Gençler Sanal Kumar Bataklığına Sürükleniyor"

Bisiklet Çalışma Grubu öncülüğünde olan yaklaşık 250 bisikletlinin katılımıyla hareket eden bisiklet turu Odunpazarı Meydanı’ndan başladı.

Motosiklet çalışma Grubu ise Moto Show, Lucky Rıders, Rotakeyf, 222 Motosiklet Derneği, Demiratlar, Eskişehir Moto Dost, Eskişehir Motosiklet Grubu, 222 Motosiklet Derneği, Skyrıders, Şimşekler Motosiklet Grubu, Motogroup, Hür Riders Eskişehir ve Türkiye Profesyonel Motosiklet Sevdalıları gruplarının bireysel katılımlar ile aynı noktadan 300 motosiklet sevdalısı ile çoşkulu bir tur düzenlendi.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru: "30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yol, onun ilkeleri ve altı oku. Biz Milli Bayramlarda bisiklet ve motosiklet turlarımızı coşkuyla devam ettireceğiz. Amacımız Milli Bayramların vurgusunu yaparak, Atatürk’ün izinde olduğumuzu göstermek. Bütün milli bayramlarda buluşmalara devam edeceğiz. Ayrıca bize bu imkanları vererek destek olan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a da teşekkür ederken şehirde var olan ve katkı veren bisiklet ve motosiklet gruplarına teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: Buğrahan Doğangil