Rektör Özcan'dan Taziye Mesajı Rektör Özcan'dan Taziye Mesajı

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru,

"Cinsiyet eşitliği, daha adil ve dengeli bir toplum inşa etmek için hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluklar dahilinde kamu kurum kuruluşları ve yerel yönetimlerin eşitlikçi bütçe planlamaları dahil kadınların kurumsal yöneticilikleri ve etkilerini arttırmayı önemsiyor bu doğrultuda çalışmalarımızı samimiyetle gerçekleştiriyoruz.Sizlerin ziyareti, bizlere bu sorumluluğun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı." dedi. Kent Konseyi üyeleri de, bu önemli konuda daha fazla farkındalık yaratmak ve somut adımlar atmak için kararlılıklarını dile getirdiler.


Ziyaret, her iki tarafın da cinsiyet eşitliği konusunda daha fazla iş birliği yapma konusunda istekli olduğunu ve bu doğrultuda somut adımlar atmak için kararlı olduklarını gösterdi. Görüşme sırasında, Eskişehir’de cinsiyet eşitliğinin sağlanması adına yapılabilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu ve ortak çalışma alanları belirlendi.


Bu önemli adımın, Eskişehir’de cinsiyet eşitliğinin güçlendirilmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması adına büyük bir katkı sağlayacağına inanılıyor.

Editör: Buğrahan Doğangil