Eskişehirli Baş Danışman Beki resmi sosyal medya hesabından;

"Değerli Eskişehirliler; Dün Tepebaşı Camimizin bahçesinde başlayıp kısa sürede polis ekiplerimizce kontrol altına alınan olayda gözaltına alınan 18 yaşındaki Arda K. İsimli şahsın psikolojik sorunları olduğu belliyken , bir bilgisayar oyunundan esinlenerek hatta Bu oyun sunucularından talimat aldığını iddia edip bu eylemi gerçekleştirdiği açıklanmış iken, bazı kendini bilmez yayıncıların , çeşitli iddialarla şahsın Zafer Partili olduğuna ilişkin mevhum açıklamalar yapmaları akıl alır gibi değildir. Şahsın ve yaptığı eylemin partimizle ve genel başkanımız sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ile ilişkilendirilmesini şiddetle kınıyorum. Bu vesile ile Zafer partimizin bu ve buna benzer şiddet eylemlerine asla sahip çıkmayacağını, ama Aziz milletimizi, yurdumuzu ve ailemizi sonuna kadar savunacağımızı bildirir saygılar sunarım. Zaman bizim zamanımız." notuyla videolu bir içerik yayınlayarak kendilerine yöneltilen iddialara tepki gösterdi.

Albayrak'tan Ünlüce'ye Teşekkür Albayrak'tan Ünlüce'ye Teşekkür

Oğuz Beki videolu içerikte ise;

"Öncelikle dün yaşanan saldırıda yaralanan Eskişehirli hemşehrilerime geçmiş olsun diliyorum. Biliyorsunuz ki Zafer Partisi Anıtkabir - Hacı Bektaşi Veli - Ahmet Yesevi üçgeninde kurulmuş Kuvva-i Milliye'nin canlandığı bir partidir. Bize son dönemde yapılan müptezel saldırılar sonucunda Zafer Partisi'ne yoğun bir karalama kampanyası başlatıldı.

Fakat biz biliyoruz ki Zafer Partisi Türkiye'de yeniden kurtuluşun mücadelesinin verildiği bir yer. Böyle psikolojik sorunları olan bir gencin yaratmış olduğu infiladen nemalanmak isteyen müptezellerin bu olayı partimize bir saldırı aracı haline getirmek istemelerini gerçekten üzüntü ile izliyoruz.

Bizler Türk milliyetçiliği ve Zafer Partisi neferleri olarak Ümit Özdağ'ın ve mücadelemizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Unutmayın 5000 yıllık Türk tarihinde Türkler sadece ata eğer vurup onu evcilleştirmedi. Aynı zamanda bu tür Türk düşmanlarının ve müptezellerin saldırılarına karşı da dik durmayı başardı. Bugün Salih Gergerlioğlu gibi birçok Türk düşmanının X üzerinden partimize yaptığı saldırıyı ne yazık ki üzüntüyle karşılıyoruz. Ve Zafer Partisi olarak bunun karşısında duracağımızı bildirmek istiyoruz." dedi.

Editör: Buğrahan Doğangil