1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in İnönü ilçesinde, uzun yıllardır çözüm bekleyen 40 yıllık yol sorunu, Belediye Başkanı Serhat Hamamcı'nın girişimleriyle çözüme kavuşuyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de kuvvetli rüzgarın etkili olması sonucunda kökünden kırılan ağaç yola devrildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 yıl önce sevgilisi Zerin Kılınç'ın ikinci kattaki evinin penceresinden düşerek ölmesine ilişkin yargılanan ve hakkında ‘Şüpheden sanık yararlanır' ilkesi çerçevesinde beraat kararı verilen Yılmaz S.'nin, uyuşturucu ticareti suçlamasından yargılanmasına başlandı. Sanık Yılmaz S., Zerin Kılınç'ın kendisine torbacı dediği mesajlar hakkında, “O dönem solaryuma da gidiyordum. Zaman zaman beni kızdırmak için böyle söylüyordu.” diyerek savunma yaptı.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, çağdaş toplumun kurulmasına; sağlık, eğitim, çevre, kadın ve engelli haklarının savunulmasına; sanatın, kültürün ve vatandaşların kişisel gelişimine katkıda bulunmak için Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) ile Emek Gençlik Merkezinde, çeşitli branşlarda atölyeler açtı.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Anadolu topraklarının en meşhur hikayelerini dönemin kostümleriyle canlandırdığı “Anatolian Legends Od Han'ın Dönüşü” etkinliğiyle gençleri bir araya getirdi.

1 ay önce YAŞAM

Anadolu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Özkay ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya da hazır bulundu.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik planına dair değerlendirmede bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, SOMET Zihinsel Gelişim Derneği Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Metintaş ile bir araya geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler resmi X hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de trafikte seyir halindeyken önündeki otomobilin fren yapması sonucunda kayıp düşen kadın motosiklet sürücüsü yaralanırken, iddialara göre kaza yerine geç gelen sağlık görevlilerinden biri, daha yaralıya müdahale etmeden olayı görüntüleyen İHA muhabiri ile sözlü tartışmaya girdi.