1 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı 2. toplantısı, EBB Başkanı Ayşe Ünlüce ile Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün arasında ilginç bir atışmaya sahne oldu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: -ERİAD Jeotermal Tesis Projesi -Çifteler'de Dev Obruk - Su Sorunu -CHP'de "Elitzm" Tartışması Herkese keyifli seyirler.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara yönelik habersiz ve kapsamlı denetimler sürdürülüyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde kaybolan 28 yaşındaki adam için bisikletinin ve botunun bulunduğu Kent Ormanı'nda başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, beraberinde AK Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın ile birlikte Eskişehir Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor son olarak Bağdatspor’da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Yavuz ile anlaşma sağladı.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi halk merkezlerinin yeni dönem atölye kayıtlarına, kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde halk merkezlerine giden kadınlar, halk merkezlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

1 ay önce EKONOMİ

ASKON Eskişehir 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında şehrin farklı noktalarından başlayarak Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) başlattığı “Oyun Evleri” projesi örnek olmaya devam ediyor. 3-6 yaş çocukların güvenli ve uzman personel eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiği Oyun Evleri, hem çocukların hem de ailelerin büyük beğenisini kazandı.