1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 17 Eylül Salı (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde bölgelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

1 ay önce İLÇELER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 17 Eylül (bugün) Seyitgazi ilçesinde su kesintisi yapılıyor.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan verilere göre; Eskişehir'de 2024 Ağustos ayında konut satışı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 2,2 oranında arttı.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri sürdürülebilir ulaşıma teşvik etmek amacıyla 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca ESPEDAL ve Tripy paylaşımlı bisikletleri, kullanıcılara indirimli olarak sunuyor.

1 ay önce İLÇELER

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesinde yıllardır beklenen gerçek oldu. Hamid Yüzügüllü’nün yoğun çabaları sonucu, ilçenin kalkınması için hayal edilen OSB'de ilk fabrikanın temeli atıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin son 1 haftada gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 155 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarında eskrim branşında eğitim alan 7 ila 14 yaş arasındaki çocuklar, hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhsal yönden gelişim sağlayarak geleceğin profesyonel sporcu adayları haline geliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sabah evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 28 yaşındaki şahıs, Kent Ormanı yakınlarında bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 16 Eylül 2024 tarihinde Seyitgazi İlçesinde Bitkisel Üretim Planlaması, Yeni Destekleme Modeli ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün yapılan eylül ayı 2. toplantısı yaklaşık 2,5 saat sürdü. EBB Meclisi'nde zaman zaman tartışmalar da yaşandı.