1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Korosu’nda yeni dönem için kayıtlar başladı.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri Yetişkin Kursları için kayıtlar başlıyor. 21 farklı branşta düzenlenen kurslar hem kırsalda hem de merkezde olmak üzere 35 noktada Eskişehirliler ile buluşacak.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Türkiye Emekliler Derneği ile DİSK Emekli- Sen Eskişehir şubelerini ziyaret ederek, emeklilerin taleplerini dinledi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de sahaya çıkan sağlık ekipleri, semt pazarında sağlıklı hayat merkezlerinin tanıtımı yaptı.

1 ay önce SPOR

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı olan Odunpazarı ESOK Rally 2024, büyük bir coşku ve heyecanla tamamlandı.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Coşkun Güvenç ve Eskişehir Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Akın Yüksel ile bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, tarihi ve kültürel mirasa verdiği desteği bu yıl onuncusu düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katılarak bir kez daha gösterdi. 6 kilometre ve 12 kilometre etaplarına katılan 70 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurlarını başarıyla tamamlarken 6 kilometre kategorisinde genel klasmanda takım olarak ikincilik elde edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince son 1 hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde 27 bin 225 araç/sürücü kontrol edilirken, 7 bin 649 adet trafik cezası kesildi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), 2 Eylül Kampüsünde yürüttüğü enerji verimliliği önlemleri sayesinde 2019-2023 döneminde yüzde 16 ve üzeri enerji tasarrufu sağladı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehirli 250 motosiklet tutkunu bir araya gelerek, Diyarbakır'da acımasızca katledilen 8 yaşındaki Narin'in ardından bir açıklama yaptı.