1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince, uyuşturucuyla ilgili son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 51 şüpheliye işlem yapıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, Kadın Konukevleri'ni ziyaret ederek hizmetlerin vatandaşlara daha etkin ulaşılabilirliğiyle ilgili kontroller yaptı.

1 ay önce SAĞLIK

HPV virüsüne karşı uyarıda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Semavi Ulusoy “Rahim ağzı kanseri vakalarının yüzde 80’inden fazlasında bu virüs rol oynar. Korunmak için 9-11 yaş arasındaki kız ve erkek çocukların aşılanması önerilmektedir.” dedi.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Turnuvası'nın 1'ncisi Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

1 ay önce YAŞAM

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Dokuzlar, "Trafik kazalarında hasar ve değer kaybı zorunlu trafik sigorta şirketi tarafından ödenmektedir.” dedi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de gerçekleştirilen programı çerçevesinde sünnet edilen 105 çocuk ve mahalleli eğlence dolu bir gece yaşadı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kültür ve Turizm’ panayırı için geri sayım başladı. 18-22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan panayır için geri sayım başladı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü bugün Yetmişbeşinci Yıl Mahallesinde su kesintisi yapıldığını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

Anadolu Üniversitesi'nde yıllarca görev alan, birçok öğrencinin üzerinde emeği olan ve Eskişehir Fotoğraf Sanatı Kurucu Başkanı Prof. Dr. Levend Kılıç hayata gözlerini yumdu.

1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Eskişehir Tepebaşı Gündüzler Barajı’nda çalışmaların tamamlanarak susuz topraklara bereket geldiğini açıkladı.