1 ay önce GÜNDEM

Teksan Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

1 ay önce EKONOMİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)'un genç sivil toplum kuruluşu Genç ASKON'un Eskişehir Şubesi yeni yönetim kurulu belli oldu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden renkli atölyelerle çocukları bir araya getirmeye devam ediyor. “Tohum Topu” atölyesinde buluşan çocuklar eğitim ve eğlenceyi bir arada yaşadılar.

1 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediyesi, Şehir Koleji Kamu-Özel İşbirliği ile Vadişehir’de Eskişehir’in en büyük spor komplekslerinden biri olan “City Sports Spor Kompleksi”ni açtı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Gazi Küçükaslan ile çoban ve küçükbaş hayvan yetiştiricisi Emre Tınaz’dan ette ve sütte yaşanan sıkıntıları dinledi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrası 1527 Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışmaları gerçekleştiriyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir tarafından Yunus Emre’nin manevi mirasına daha fazla sahip çıkılması, Yunus’un ulusal ve küresel düzeylerde yaygın tanıtılması amaçlı, katılımlı ortak akıl çalıştayı 14 Eylül 2024 Cumartesi günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde düzenlenecek olan Türkiye Buluşmaları’nın bu haftaki durağı Eskişehir oldu. Şehrin dış ilçeleri dahil her noktasında yapılan programlar yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Mevlid Kandili nedeniyle çocuk evlerinde ve huzurevinde özel programlar düzenlendi.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nce 15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü çerçevesinde yapılan paylaşımda, prostatın Türk erkeklerinde 2'nci sıklıktan görülen kanser türü olduğu belirtilerek erken teşhisin önemine dikkat çekildi.