1 ay önce YAŞAM

Kalabak Su Daire Başkanı Murat Sanlar dün itibari ile emekli oldu ve görevine veda etti.

1 ay önce GÜNDEM

MHP Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Eftal Gülerman, sanal kumar hakkında konuştu.

1 ay önce YAŞAM

İlimiz Beylikova İlçesinin ilk hastalıktan ari işletme sertifikasını almaya hak kazanan işletmesinin sahibi Yusuf Tümer’e sertifika belgesini Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürümüz Ender Muhammed Gümüş ve Beylikova Kaymakamı Batuhan Bayrak birlikte teslim ettiler. Böylelikle il genelinde ari işletme sayısı on beşe yükseldi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de '2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş Trafik Tedbirleri' konulu toplantı Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.

1 ay önce İLÇELER

Beylikova ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Beylikova Belediyesi'nin örnek işbirliğiyle ilkokula adım atan tüm birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti ve çanta hediye edildi. Sosyal belediyecilik anlayışını somut bir şekilde ortaya koyan bu önemli proje, yeni eğitim-öğretim yılına umutla başlayan minik öğrencilere büyük bir moral kaynağı oldu.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası beşinci ayağı Odunpazarı ESOK Rally 2024, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un start vermesi ile başladı.

1 ay önce İLÇELER

Sivrihisar Belediyesi, Alemşah Kümbeti içerisinde yer alan yeni çay bahçesini halkın hizmetine sundu.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Mevlit Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül Pazar günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim Sınavı nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.