1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de havanın parçalı bulutlu, çevre illerde ise gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir gastronomi derneği başkanı Murat Arnik, aşçı maaşlarının doktor maaşlarını geçtiğini ve meslek trendlerinin değiştiğini belirtti.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de günün belli saatlerinde trafiğe kapatılan caddede bulunan elektronik dubaların saatinden önce kaldırılması sonucu araçlar mahsur kaldı.

1 ay önce YAŞAM

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak Eskişehirspor tesislerini ziyaret ederek Başkan Ulaş Entok ve yönetim kuruluyla bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ekonomik yoksunluk ile sokakta çalışan ve çalıştırılan çocuklarla mücadele hakkında yapılan çalışma çerçevesinde vatandaşlara bilgi aktarıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de fuhşa aracılık ettiği belirlenen ve polis ekiplerinin operasyonu sonucu yakalanan bir otelin resepsiyon görevlisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince vatandaşların hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlenmesi amacıyla 736 kişiye yüz yüze bilgilendirme yapıldı.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 14 Eylül Cumartesi günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

1 ay önce SAĞLIK

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, 15 Eylül Dünya Lenfoma Farkındalık Günü dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında, lenfatik sistemin vücudun mikroplarla savaşmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.

1 ay önce GÜNDEM

İlk yardım eğitimleriyle yüzlerce kişiye hayat kurtaran beceriler kazandıran Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi, Dünya İlk Yardım Günü’nde herkesi hayat kurtaran ilk yardım eğitimi almaya davet ediyor. Bu önemli günde Kızılay, ilk yardımın günlük yaşamın yanı sıra spor gibi fiziksel aktivitelerin yoğun olduğu alanlarda da kritik bir öneme sahip olduğunu vurguluyor.