1 ay önce POLİTİKA

AK Parti 'Türkiye Buluşmaları' etkinliği kapsamında bu sabah Eskişehir'de bir organizasyonda bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Mevlid Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımlayarak, "Tüm insanlığın aradığı adalet, barış ve huzur ikliminde bir dünya dileğiyle Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) doğduğu bu kutlu geceyi içtenlikle tebrik ediyorum" dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi'ne bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler, ESOGÜ Spor Salonu'nda düzenlenen geleneksel 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' ile hekimlik mesleğine ilk adımlarını attılar.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, inşaatı süren Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce tasarruf tedbirleri konulu iç bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

1 ay önce İLÇELER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 6 kilometre uzunluğa sahip Han ilçesi Gökçeyayla Mahallesi ve il sınırında bulunan Alanyurt Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sathi kaplama asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1 ay önce SPOR

Su sporlarına büyük önem veren ve başarılı sporcular yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, su sporları eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Kayıtları 2- 5 Eylül tarihlerinde tamamlanan deniz kanosu eğitimleri başladı.

1 ay önce YAŞAM

Yeni eğitim öğretim yılında bir hafta geride kalırken, pahalılık nedeniyle evlatlarının ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan aileler ve satış yapamayan esnaf dertli.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce tasarruf tedbirleri konulu iç bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi geleceğin pilotlarını daha iyi yetiştirmek için ‘Porsuk Projesi' kapsamında 7 uçağı envanterine ekleyerek gücüne güç kattı.