1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 13 Eylül Cuma günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

1 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBB encümeni Ayşe Ünlüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Fransa’nın Strazburg kentindeki Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Zirvesi’ne katıldı.

1 ay önce SAĞLIK

Her yıl Eylül ayının ikinci Cumartesi günü kutlanan Dünya İlk Yardım Günü, bireylerde ilk yardım farkındalığını artırmayı ve temel ilk yardım bilgisini yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır. Bu anlamlı gün, acil durumlarda doğru müdahale ile hayatların kurtarılabileceğini hatırlatarak, toplumda bilinçli ilk yardım uygulamalarının yaygınlaştırılmasını hedeflemektedir.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi, çağdaş toplumun kurulmasına; sağlık, eğitim, çevre, kadın ve engelli haklarının savunulmasına; sanatın, kültürün ve vatandaşların kişisel gelişimine katkıda bulunmak için halk merkezlerinde atölyeler açacak. Atölyelere ön kayıtlar 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak, 20 Eylül Cuma günü ise sona erecek.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, tarım alanlarını ziyaret ederek üreticiler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Tarım emekçileri ile tarlalarında buluşan Başkan Ataç, “Tarıma ve çiftçilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Eskişehir’in toprağına değer katan üreticilerimizin daima yanındayız.” dedi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artarak 38 dereceye kadar ulaşması bekleniyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yıllardır temel atma çalışmaları devam eden bir inşaatın yan tarafında bulunan yolda göçük meydana geldi. Doğal gaz hattının bulunduğu bölgede meydana gelen göçük, paniğe neden oldu.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası beşinci ayağı Odunpazarı ESOK Rally 2024, Odunpazarı Belediyesi ev sahipliğinde 13-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince ateşli silahlar ve bıçaklarla ilgili gerçekleştirilen çalışma sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah, bıçak ve fişek ele geçirilip 22 şüpheliye işlem yapıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri habersiz olarak düzenledikleri denetimlerle kuruluşları yakından inceliyor. Kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara yapılan denetimlerle eksiklikler daha hızlı tespit edilerek, hizmet kalitesi yakından takip ediliyor.