1 ay önce GÜNDEM

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, 12 Eylül 1980'in önemi hakkında bir mesaj yayımladı. Başkan İsmail Candemir mesajında "Mustafalar ölür fakat milliyetçilik fikri ve mücadelesi ölmez." ifadelerini kullandı.

1 ay önce SPOR

Eskişehirli milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paris Paralimpik Oyunları sonrasında La Liga ekiplerinden Real Madrid'de orta saha mevkisinde oynayan dünyaca ünlü İngiliz milli futbolcusu Jude Bellingham ile fotoğraf çekindi.

1 ay önce YAŞAM

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, hizmet verdiği beş ilde güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sağlamak üzere teknolojiden yararlanıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Çifteler ilçesindeki ayçiçek tarlasında 20 metrelik dev obruk oluştu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de mevsimlik tarım işçilerinin yoğunlukta olduğu bölgede gerçekleştirilen yol çalışması nedeniyle çocuklar toz içinde kalırken, mahalledeki vatandaşlar pencerelerini bile açamıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de merkezi noktalarda yasaklı alanlara park edilen araçlar kurallara uyan diğer sürücülerin tepkisine neden oluyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın bulutlu geçmesi ve hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmaması bekleniyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda ikametlerinde uyuşturucu madde bulundurup kullandığı belirlenen farklı ilçelerdeki 8 şüpheli hakkında işlem yapılırken, gerçekleştirilen aramalarda narkotik maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Havva Ezgi Doğru’nun yürütücüsü olduğu proje TÜBİTAK 3501 - Kariyer Geliştirme Programı'nda çerçevesinde destek almaya hak kazanırken, Öğr. Gör. Dr. Engin Kılıçatan'a ise yeni uzun metraj filmi için T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan destek sağlanacak.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 3-9 Eylül “Halk Sağlığı Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Adalar mevkiinde düzenlenen stantlarda yerini aldı.