1 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, yaklaşan 12. Seçimli genel kurul öncesi bir basın açıklaması yayınladı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi için güz dönemi kayıtları başlıyor. Merkezde, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini destekleyen programlar yer alıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) 20 Eylül’e kadar sürecek güz dönemi kayıtları yoğun ilgi görüyor. Bu dönemde de 15 farklı merkezde 250'den fazla branşta yüz yüze ve online eğitimler kursiyerlerle buluşacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar merkezlerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği iş birliğiyle “Çocuk Mahalle Şenliği” düzenleniyor. Şirintepe Mahallesi’nde çok sayıda çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken çeşitli atölyelere katılma fırsatı buldular.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda damga vurarak altın madalyalarla döndü.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Tepebaşı İlçesi'nin merkezi bir bölgesindeki bank, kimliği bilinmeyen şahıs veya şahıslar tarafından sökülerek kullanılamaz duruma getirildi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de yeni açılan 32 sınıflı Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu, öğrenci alımına başladı.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi sanat yolcuğuna Ahmet Özel ile devam ediyor. Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 32’nci sergisi olan Ahmet Özel “Magma/Lav” Resim Sergisi, Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’in iş ve kültür sanat yaşamına yeni bir soluk getiren Vehbi Koç Kongre Merkezi, yaz döneminde verilen aranın ardından, 18 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan Dance Symphony 80s-90s konseriyle yeni döneme başlayacak.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Afet Müdahale Planı'yla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı son toplantı Vali Yardımcısı Adem Keleş başkanlığında gerçekleştirildi.