1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de evlilik yıldönümünde aracında boğazı kesilmiş halde ölü bulunan 25 yaşındaki Tuğba Koç'un ailesinin avukatı Av. Dr. Ali Önal, yaptığı açıklamada, “Konu ile ilgisi olmayanların dedikodu mahiyetinde söylemlerden kaçınmaması durumunda suç duyurusunda bulunulacağını beyan ederiz” ifadelerini kullandı.

1 ay önce POLİTİKA

Emek Partisi Eskişehir İl Başkanı Ceren Kökoğlu, 12 Eylül Askeri Darbesi'nin yıl dönümü nedeniyle partisi adına bir açıklama yaptı.

1 ay önce EĞİTİM

TEI tarafından Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü desteği ve koordinasyonuyla, Beylikova ilçesinde yer alan tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine çanta setleri hediye edildi.

1 ay önce YAŞAM

Bu yıl 5.si düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı, tarım sektörünün önde gelen temsilcilerini 4-8 Eylül tarihleri arasında bir araya getirdi.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 12 Eylül Perşembe günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

1 ay önce İLÇELER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, 12 Eylül (bugün) Günyüzü ilçesinde su kesintisi olacağını duyurdu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar çerçevesinde 2022 ile 2024 yılları arasında 645 cep telefonu kara listeye alındı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Haber Ajansı'nın sevilen içeriği "Şehirde Futbol" yeni sezonun ikinci bölümü ile karşınızda. Futbolun nabzını tuttuğumuz bu söyleşide bize katılın. Herkese keyifli seyirler.

1 ay önce POLİTİKA

Atamaya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı sayın Ahmet Yiğit Yıldırım katılarak atamayı gerçekleştirdi. İl Başkanlığına Ahmet Ceyhan atandı.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi, gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler ile üniversiteli gençleri her alanda desteklemeye devam ediyor.