1 ay önce EKONOMİ

İlklere imza atan ETO Akademi’de 30’a yakın farklı konu başlığında eğitim ve seminerin düzenleneceği 2024-2025 döneminde ilk etkinlik 19 Eylül Perşembe günü başlayacak.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de esnaf olan Bedir Uykız, vatandaşların sıcak havalarda doğal meyve sularına ilgisinin arttığını dile getirdi.

1 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sende de Emek Mahallesi’nde bulunan Emek Gençlik Merkezi’nde ücretsiz Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Hazırlık Atölyesi açtı.

1 ay önce YAŞAM

İstanbul'da gerçekleştirilen ‘3. İnternational Ömerli Carp Cup' sazan balığı yaklama yarışması'na katılan Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (Esbalder) Alfa26 takımı 3'üncülük kupasını kazandı.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, yeni eğitim öğretim yılı başlangıcı vesilesiyle eğitim ile ilgili önemli açıklamalara imza attı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de hırsızlık amacıyla bir apartmana giren ve daire kapılarını kontrol eden iki kadın, güvenlik kameralarına yakalandı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir OSB Yaşam Parkı’nda kurulan Özel Frigya Çocukları Anaokulu’nu ziyaret eden Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, anaokulunun modern binası ve eğitim modeliyle Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini vurguladı.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi vatandaştan gelen istek ve şikâyetleri değerlendirmeye devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kolluk güçleri ile birlikte vatandaştan gelen çöp ev şikâyeti üzerine harekete geçti.

1 ay önce YAŞAM

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir yönetim kurulu üyesi Özlem Yıldırım, kentin Avrupa şehirlerine benzediğinden bahsederken, senenin her ayında farklı festivalin yapılabileceği konusunda konuştu.

1 ay önce SPOR

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor, 2 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına devam etti.