1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrencilere ve velilere yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıp broşüler dağıtıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Şeker Mahalle Muhtarı Canan Arı, hayata geçirmiş olduğu okul forması ve kırtasiye desteği projesini bu yıl da devam ettirerek birçok çocuğun yüzünü güldürdü.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğinde hayata geçirilen ‘Okutan Tepebaşı’ projesi devam ediyor. Proje ile Tepebaşı bölgesinde ikamet eden üniversiteli öğrencilere karşılıksız burs desteği sağlanıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin de encümen üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği deprem bölgeleri için bir rapor yayınladı. 6 Şubat depreminden etkilenen illerde araştırma yapan Deprem Bölgesi Araştırma Komisyonu üyeleri kapsamlı bir rapor hazırladı.

1 ay önce POLİTİKA

Odunpazarı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısının ardından, Tepebaşı Kaymakamlığı da Habip Edip Törehan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, muhtarlarla bir araya gelerek bölgedeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu efsane futbolcular ile bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 10 Eylül Salı günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Dünya Akbaba Günü’ne dikkat çekmek için renkli bir etkinlik düzenledi. Hayvanat Bahçesi’nde tedavi edilen akbabayı gören vatandaşlar hayranlıklarını gizleyemedi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Eskişehir Kültürel Mirası ile Buluşuyor” projesi kapsamında Şarhöyük Mahallesi ve Gazipaşa Mahalle sakinleri Frig Vadilerini gezdiler.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlangıcında okul ziyaretleri gerçekleştiren jandarma ekipleri, öğrencilere meslekleriyle ilgili bilgiler aktarıp hediye dağıtımı yaptı.