1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de otomobil tamiri ve bakımı yapan Osman San, sanayide çırak azlığının, ustaların çocuklara olan tavırlarının sertliğinden dolayı kaynaklığı olduğunu söyledi.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de yaklaşık 5 yıldır hobi amacıyla ahşap malzemelerle çeşitli araç modelleri yapan emekli teknik öğretmen Mustafa Berger, 7'nci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı'nda ürünlerini ilk defa sergileme ve satma imkanı buldu. Berger'in el emeğiyle ortaya çıkarttığı eserler etkinliğe katılan ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici'nin başkanlığında, Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından 2024 yılı Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) sunumu gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin son 1 haftada gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 119 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölgede hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde işçi olarak çalışan onlarca kişi, belediye ile sendikanın yürüttüğü görüşmelerin işçilere mağduriyet yaşattığını belirterek, protesto gösterisi düzenledi.

1 ay önce YAŞAM

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybeden 46 yaşındaki polis memuru Filiz Kudu, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

1 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Alperen Ocakları Narin Güran için bir araya geldi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Ekrem İmamoğlu Ziyareti-Kazım Kurt Maden Açıklaması-TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Tartışması. Herkese keyifli seyirler.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de erkek kuaförlüğü yapan esnaf okullar açılırken tıraş olma kültürünün yavaş yavaş yok olduğunu belirterek, öğrencilerin kılık kıyafetiyle ilgili daha serbest bir uygulamaya geçilmesi nedeniyle etkilendiklerini ve 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlarken bekledikleri yoğunluğun oluşmadığını açıkladı.