1 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak'ın "kentsel dönüşüm" üzerinden kendisini eleştirmesine sert yanıt verdi.

1 ay önce SPOR

İnönü'de gerçekleştirilen Uluslararası 2 Metre Model Planör Şampiyonası'nda dünyanın dört bir yanından gelen sporcular kıyasıya mücadele etti.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla duvara çarptıktan sonra yaklaşık 2 metre yüksekten bir apartmanın bahçesine uçtu. Olay yerinden kaçan ve polis ekiplerince yakalanan sürücünün 2.44 promil alkollü olduğu belirlendi.

1 ay önce SAĞLIK

Özel Ümit Batıkent Hastanesi doktorlarından Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Ünlü, sanal kalp anjiyografisi diye bilinen Koroner BT Anjiyografi hakkında bilgilendirdi.

1 ay önce POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak'ın kendisine yönelttiği "kentsel dönüşüm" eleştirisine net cevaplar verdi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlangıcı için düzenlenen törende konuşan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, “Okullarımızın, öğrencilerimizin güvenliğini önemsiyoruz. Bu konuda valilik olarak bir emir yayınladık ve okullarımızda güvenliği sağlayabilmek adına ek tedbirler aldık.” dedi.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, SGK borçlarının tahsili konusunda baskı yapıldığını söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a sert eleştirilerde bulundu.

1 ay önce İLÇELER

Sivrihisar’a bağlı Babadat Mahallesi ile Mesut Çiftliği arasında bulunan 5 km'lik yol yapım çalışması, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Sivrihisar Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirildi.

1 ay önce YAŞAM

5. Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı kapsamında açılan ETO AVANTAJ STANDI fuar ziyaretçilerinin ilgisiyle karşılandı.