1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 8 Eylül Pazar günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, CHP'li Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'ye sert yüklendi.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin yaklaşan kongre süreci ile ilgili Eskişehir özelinde önemli açıklamalara imza attı.

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Odunpazarı Modern Müze 5. yıl dönümü resepsiyonuna katılmak üzere geldiği Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Ayşe Ünlüce ve partililerle bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Bisiklet Derneği (Velesbid) üyeleri, dünya turunda olan bisikletli gezginlerle birlikte açık havada film izledi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince, Mihalıççık ilçesinde bulunan Selami Vardar Yaşlılar Köşkü Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nde tatbikat ve bilgilendirme yapıldı.

1 ay önce YAŞAM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgeleri Yönetmeliği'nde yapılan kapsamlı değişiklikler için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a teşekkürlerini iletti.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 7 Eylül Cumartesi (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisiyapacağını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, 7’ncileri gerçekleştirilen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı kapsamında fidan dikim etkinliği düzenledi. 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliği ile Sevgi Ormanı oluşturuldu.

1 ay önce GÜNDEM

Uzun süredir Eskişehir Vali Yardımcılığı görevinde olan, şehrin sosyal ve kültürel hayatında alışılmışın dışında çizgisiyle büyük takdir toplayan Salih Altun geçtiğimiz günlerde Bursa Vali Yardımcılığı görevine atandı. Her fırsatta Eskişehir’e olan sevgisini dile getirmekten kaçınmayan Altun görev değişikliği nedeniyle Eskişehir’e bir teşekkür ve veda mesajı yayınladı.