1 ay önce YAŞAM

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 6 Eylül 2015 tarihinde terör örgütü saldırısında şehit olan 16 askerden Eskişehirli Mustafa Özdemir'in ailesi acılarını yaşıyor. Anne Fatma Özdemir, "İtirafçı olup aftan yararlanmak istiyorlar ya, kesinlikle o aftan yararlanmasınlar. O delikten çıkmasınlar, onlar daha nefes alıp orada kaldıklarına dua etsinler" derken, baba Metin Özdemir ise, "Devletimiz şu anda daha güçlü, Allah'a şükür teröristlerin daha iyi belini kırıyoruz." dedi.

1 ay önce GÜNDEM

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı bölgesinde, Vadişehir Mahallesinde yer alan ve bir kısmının yapımı tamamlanan TOKİ konutları önünde bir basın açıklaması yaptı.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a sert eleştirilerde bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı, Eskişehir ziyaretinde bulundu.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 20. Olağanüstü Kurultayı bugün Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu’nda başladı. 3 gün sürecek kurultaya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de katıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi kırsal ilçelerdeki öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla kırtasiye malzemesi desteğine başladı.

1 ay önce POLİTİKA

Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt kurultay hakkında görüşlerini söyledi. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı için Ankara'ya giden Başkan Kurt, " Milletimizin beklentilerine cevap veren güçlü bir tüzük ve programla Türkiye'yi daha özgür, daha adil ve daha güçlü bir geleceğe taşıyacağız." ifadelerinde de bulundu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, aracında hayatını kaybetmiş bir vaziyette bulunan Tuğba Koç’un ölümü ile ilgili çıkan bazı haberlere açıklık getirmek için basın açıklaması yayımladı.

1 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Alpu İlçesi'nde çöplerin toplanmamasından dolayı oluşan kötü koku ve görüntü kirliliği, vatandaşların tepkisine neden oldu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’in Günyüzü İlçesi’nde 5 kilometre derinlikte 3.2 şiddetinde deprem olduğu bildirildi.