1 ay önce SPOR

Eskişehirspor altyapısından yetişen 5 genç futbolcu ile sözleşme imzaladı.

1 ay önce SAĞLIK

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şubesi Yönetimi adına Eş Başkan Bülent YILDIRIM bir basın açıklamasında bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından 10-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek İklim İzcileri Kampı ve Eğitimleri için kayıtlar başladı.

1 ay önce YAŞAM

Kuzey Makedonya İçişleri Bakan Yardımcısı Astrit İseni ve beraberindeki heyet, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede iki ülke arasındaki sanayi ve ticaret ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik iş birliği fırsatları ele alındı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosikletin seyir halindeki otomobille çarpışması sonucunda maddi hasar meydana geldi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de kırtasiyeci esnafı Anıl Aktop, zincir marketlerin kırtasiye malzemesi satmaya başlamasının işlerine olan etkisinden bahsetti.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de üniversitelerin açılmasına az bir süre kalırken apart sahipleri, öğrencilerin kazandıkları okula internetten kayıt yaptırdıkları için kente gelmediğini ve işlerinin halen durgun olduğunu söyledi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yardıma muhtaç öğrenciler için bir araya gelen Eskişehirli hayırseverler, gerçekleştirdikleri özel etkinlik ile çocukların hem eğlenmesi sağladı, hem de kırtasiye eşyaları dağıttı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir'i bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan 2 Eylül SK, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.