1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Çağrı Özeçoğlu, Odunpazarı Belediye Meclisi eylül ayı 2. toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Halk Sağlığı Haftası çerçevesinde açılan stantlarda yoğun ilgi gösteren vatandaşlar hem bilgileniyor hem de ödüllü soru-cevap etkinliklerine ve uygulamalı ilk yardım eğitimlerine katılarak keyifli zaman geçiriyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan Recep Tayyip Yücesan, sosyal medyada tanıştığı Endonezyalı Riska Wahyuni'ye ilk buluşmada evlenme teklifi ederken ikinci buluşmasında ise dünya evine girdi.

1 ay önce YAŞAM

Türkiye'de 2024 yılının haziran ayı itibariyle trafiğe kayıtlı motosiklet sayısı 5 milyon 636 bin 583'e ulaşırken, zaman ve yakıt tasarrufunu göz önünde bulundurarak motosiklet ehliyeti almak isteyen vatandaş sayısının 4 kat artması sürücü kurslarında yoğunluk oluşturdu.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Haber Ajansı'nın sevilen içeriği "Şehirde Futbol" yeni sezonun ilk bölümü ile karşınızda. Futbolun nabzını tuttuğumuz bu söyleşide bize katılın. Herkese keyifli seyirler.

1 ay önce YAŞAM

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncileri düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı altıncı günü geride bıraktı. Festivallerde, sanatçılar çalışmalarına devam ederken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt festival alanına giderek sanatçıları yalnız bırakmadı.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde bir araya geldi. Zabıta Müdürlüğü personeli ve ailelerinin katıldığı etkinlikte, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da Odunpazarı Belediyesi Zabıtasını yalnız bırakmadı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Dünya ve Avrupa Şampiyonu Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Fransa’nın başkenti Paris şehrinde düzenlenen Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda 50 metre sırtüstü kategorisinde 4. oldu.

1 ay önce GÜNDEM

Alpagut- Atalan Madenlerine Hayır Platformu ile Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler. Eskişehir’e zarar verecek her türlü projenin karşısında olduklarını da söyleyen Başkan Ünlüce, “Her zaman bereketli topraklarımızı koruyacağız.” dedi.