1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3 Eylül Salı günü “İnsan Dünyadır” minyatür sergisine ev sahipliği yapacak. Dr. Figen Gürsoy tarafından Yaşar Kemal’in tüm kitaplarından esinlenerek minyatür resimlerini çalıştığı sergi Yaşar Kemal’e ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yılına armağan olarak hazırlandı.

1 ay önce GÜNDEM

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

1 ay önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Eskişehirspor'da teknik direktör Ergun Ortakcı'nın raporu doğrultusunda 4 isim kamp kadrosundan çıkarıldı.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Bilge, okul öncesi aile ve çocuklara sağlık önerilerinde bulundu.

1 ay önce CAN DOSTLAR

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, ülke ve şehir gündemini epey bir süre meşgul eden sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik projeleri olduğunu söyledi ve bu konuda açıklamada bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Barosundan yeni yıl adli yıl münasebeti dolayısıyla basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamsında; "Unutulmamalıdır ki; Adalet bir gün herkese lazım olacaktır." sözlerine yer verildi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılı sebebi ile şehitlerin kabri ziyaret edildi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de dükkanının önündeki kaldırıma vidaladığı tabelasının geri dönüşüm toplayan bir kadın tarafından söküldüğünü gören esnaf Burak Kaban, “Kamera kaydından baktım, çok şaşırdım. Biz zor sökeriz, kadın alıp götürmüş.” dedi.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Eskişehir'in teknolojik ve bilimsel ekosisteminin gelişiminde büyük rol oynayan Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı A.Ş. (ATAP A.Ş.), Eskişehir Teknik Üniversitesi ek alanındaki teknopark binasını tamamlamak ve merkez kampüste hayata geçirilmesi planlanan "Teknoköy" projesi için çalışmalarına hız verdi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’in fuarcılık sektöründeki en güçlü ve geniş kapsamlı organizasyonlarından biri olan Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde 5’nci kez tarım sektörünü buluşturacak.