1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Mobil Göç Noktası aracına ziyaret gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle tebrikleri makamında kabul etti.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı kutlama programı çerçevesinde, Valilik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor altyapısından Sivasspor’a transfer olan futbolcu Ahmet Emin Akpınar, bu sezonda Anadolu Üniversitesi Spor kulübü ile kiralık olarak anlaşma imzaladı.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen konser programlarıyla Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı coşkuyla kutlanıyor. 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçı ile iki gün sürecek konser programının ilk gününde Eskişehirliler doyasıya eğlendi.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde yaz dönemi satranç kursuna katılan çocuklar arasında turnuva gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNDEM

CHP İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümü dolayısıyla Valilik'te tören düzenledi.

1 ay önce GÜNDEM

AK Parti İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vilayet Meydanında düzenlenen törene katılarak Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Burada konuşan İl Başkanı Gürhan Albayrak zaferin sadece askeri bir başarı değil aynı zamanda Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük iradesinin bir yansıması olduğunu dile getirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümü Valilik'te düzenlenen törenle kutlandı.

1 ay önce YAŞAM

İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Kızılinler Mahallesi'nde çiftçilerle bir araya geldi. Ziyaret, mahalle Muhtarı Halil İbrahim Can ve kadın üretici ve aynı zamanda Kadın Çiftçi Derneği üyesi Emine Ünlüer'in daveti üzerine gerçekleştirildi. Çiftçilerle yapılan toplantıda, tarımsal destekler ve gelecekte yapılması planlanan projeler üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu.