1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

1 ay önce İLÇELER

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'a yapılan organize sanayi çalışmalarının başlaması ile ilgili bir açıklama yaptı.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., 29 Ağustos Perçembe günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor'un mevcut taraftar grupları arasında en eski grubu olarak bilinen ve Yeni Atatürk Stadyumu'nda kale arkasının değişmez tribünü olan ALTES, yeni sezon öncesinde bir toplantı gerçekleştirdi.

1 ay önce YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de havanın parçalı ve az bulutlu olacağını, öğle saatlerinde ise sağanak yağışın etkili olacağını öngörüyor.

1 ay önce SAĞLIK

İngiltere'de 20 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında kolunu kaybeden, akabinde de ağrıları dinmeyen 59 yaşındaki Andrew Waddington, keşfettiği Eskişehir Şehir Hastanesi'nde ülkesinde 2 kez denen tedavinden farklı olarak yapılan operasyonla vücuduna yerleştirilen ağrı pili sonrası sağlığına kavuştu.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde oynanan hazırlık döneminin ilk maçını kazandı ve yeni sezon öncesinde umut verdi.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı rakamlara göre Eskişehir'de temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 62,6, ithalat ise yüzde 12,5 arttı.

1 ay önce SPOR

Türkiye Boks Şampiyonası’nda U22 Kadınlar Kategorisinde 3’üncü olan Rabia Yüceer ve ailesi Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundu.