Eskişehirspor'un en önemli tribün oluşumlarından ALTES, 28 Ağustos Çarşamba günü (dün) saat 19.00'da bir sezon öncesi toplantısı gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantı öncesi, toplantının yapılacağı Taşbaşı Kırmızı Salon'un önünde taraftarlar tezahüratlarda bulundu.

ALTES tribün grubuna gönül veren isimlerin salonu doldurduğu toplantıda ALTES grubuna önderlik eden 3 isim sezon öncesi genel bir değerlendirmede bulunmak ve yeni sezon ile ilgili yol haritasını anlatmak adına kürsüden söz aldı.

Odunpazarı ESOK Rallisi'nde İlk Start Kazım Kurt'tan Odunpazarı ESOK Rallisi'nde İlk Start Kazım Kurt'tan

Hidayet Ant, Mert Gülşen, Özgür Bulut ALTES adına salonda konuştu. Yine tribüne gönül veren farklı isimler de bu 3 ismin ardından kürsüde kısa kısa söz aldı.

ALTES Tribünlere Birlik Çağrısı Yaptı

ALTES Tribün Grubu liderlerinden Hidayet Ant ilk olarak kürsüde söz aldı. Ant, geçtiğimiz sezon için hem tribünleri hem de Eskişehirspor'un durumunu değerlendirdi.

Görüntü 29.08.2024 10.57

Hidayet Ant;

"Herkes görevini yapmalı. Biz tribün yapmakla yükümlüyüz. Elimizden gelen en iyi tiribünü yapacağız. Yeni bir yönetim var. Umarım başarılı olurlar. Tribünlerde de kan değişimi var. NEFER'de bir efsane olan Murat Diri bayrağı devretti. O tribüne liderlik edecek yeni arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Hem ALTES hem de NEFER tribünleri olarak hep birlikte Eskişehirspor'a bu zorlu dönemde destek olacağız. Eskişehirspor'un adı her zaman çok büyük buraları hak etmiyor." dedi.

Görüntü 29.08.2024 11.04

Hidayet Ant'tan sonra kürsüye çıkan Mert Gülşen ise;

"ALTES tribünü olarak biz taraftarlığımızı yapacağız. Yönetim ise yönetim görevini yapmalı. Yönetime eleştiri olacaksa yapıcı veya yerinde eleştiri olmalı. Sosyal medyadan olsun, farklı mecralardan olsun yönetime boş eleştiri yapılmasını istemiyoruz. Yönetim kendi işini yapacak, biz kendi işimizi yapacağız. Yolun sonuna kadar böyle gideceğiz. Konuşulması gereken bir şey varsa da sezon sonu konuşuruz. Eskişehirspor'un desteğe ihtiyacı var. Gün boş eleştiri yapma zamanı değil. Birlikte olma zamanı ve takıma destek verme zamanı. NEFER tribününe büyük emekler veren Murat Diri ağabeyimiz sonrası gruba liderlik edecek kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Hep birlikte Eskişehirspor için mücadele edeceğiz." dedi.

ALTES Kafe Açılıyor, Tribünde Yalnızca ALTES ve Liseli ALTES Pankartları Olacak

ALTES Grubu adına söz alan bir diğer isim Özgür Bulut;

"Geçtiğimiz sezonda tribünler hem yönetim ile hem de futbolcu kardeşlerimizle çok içli dışlı oldu. Polatlı'ya içeride kaybettik futbolcular rahat rahat şehirde dolaştı. Eğlendi, gezdi. Kardeşlerimden ricam böyle durumlarla karşılaşılırsa futbolcu kardeşlerimizi uyarmaları. Ayrıca futbolcuların görevini doğru şekilde yapmaları için onlarla mesafeleri korumaları." dedi.

Görüntü 29.08.2024 11.03

Bulut konuşmasının devamında;

"Yeni sezona ALTES olarak yeniliklerle geliyoruz. Şehirde bir ALTES Kafe açacağız. Yeri yakın zamanda belli olacak. 16 saat açık olan bu kafede kameralar olacak. Aileler çocukları ne yapıyor ne ediyor görebilecek. Onları merak etmeyecek. Aynı zamanda kafede satranç gibi etkinlikler olacak. Böylece genç kardeşlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duracak ve burada huzur içinde kendilerini geliştirme, keyifli zaman geçirme fırsatı bulacak."

"Yeni sezonda kale arkasında yalnızca ALTES ve Liseli ALTES pankartları asılı olacak. Birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Bir olacağız, güçlü olacağız. Eskişehirspor için mücadele edeceğiz. Ayrıca yeni sezonda pankartımız artık üstte değil tribünün alt kısmında olacak. Ve yeni pankartımızı boyayacağız. 200 metrelik görkemli bir pankart ile yeni sezonda her zamanki yerimizde olacağız." dedi.

ALTES'in bu organizasyonuna CHP Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Av. Tuna Can Ünver ve yönetim kurulu ekibi de katılım gösterdi.

Editör: Buğrahan Doğangil