Beylikova'da Sertifikalar Dağıtıldı Beylikova'da Sertifikalar Dağıtıldı

İYİ Partili Toptaş;

"Organize sanayi bölgeleri; ülkelerin, bölgelerin, şehirlerin ticari ve ekonomik olarak kalkınmasında önemli rol üstlenen teşebbüslerdir.


​23.08.2022 tarihinde yapmış olduğum basın açıklamasında Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesinin altyapı üstyapı hizmetlerinin tamamlandığını ve atıl kalmaması için ilçemize yatırımcıları davet etmiş idim. Nihayet ilçemizin makûs talihini değiştirecek, ilçeden şehre göçü önleyecek hatta dışarıdan göç almasını sağlayacak, ilçemizi ticari ve ekonomik olarak kalkındıracak olan Organize Sanayi Bölgesine ilk kazma vurulmuştur.


​218 Hektar alanda 36 parselden oluşan Organize Sanayi Bölgemizde parsellerin %75’i satılmış olup, satın alınan parsellerde projesi biten firmalara ruhsatları kesilmeye başlanmıştır. Organize Sanayi Bölgemize ilk kazmayı vuran YÜKLÜ CAM DIŞ TİCARET A.Ş fabrika inşaatına başlamıştır. Bunun yanında İSKUR ŞİŞE VE CAM SANAYİ A.Ş projesinin tamamlamış ruhsat kesme aşamasındadır. Yine İDOL HAVUZ DIŞ TİCARET LTD ŞTİ, YOL BULAN ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş, AK OLUKLU MUKAVVA KUTU VE ANBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş, ÇAKIR TARIM MAKİNALARI LTD ŞTİ projelerini tamamlayıp ruhsat kesme aşamasına gelmişlerdir. ANKER MADENCİLİK A.Ş ve AYKUT AYBAR MAKİNA PARÇALARI şirketi ise proje aşamasındadırlar.


​İlçe olarak yıllardır özlemini çektiğimiz ilçemizin gelişmesi bakımından önem arz eden fabrika bacalarının tütmeye başlaması, bozkırda ümitlerin yeşermesi ilçe halkı olarak bizleri ümitlendirmiştir. Medeniyetler zinciri, tarih, kültür bakımından gelecekte turizmin yıldızı olmaya aday olan ilçemiz Organize Sanayi Bölgesine yapılacak olan bu yatırımlarla ticari ve ekonomik olarak da bozkırın parlayan yıldızı olacaktır.


​Organize Sanayi Bölgemizin kuruluşundan bu yana görev yapan emeği geçen herkese ayrıca şu an görevde bulunan yönetim kurulu başkanı sayın valimiz Hüseyin AKSOY’a,  Başkan vekili Hamit YÜZÜGÜLLÜ’ye üyeler Sivrihisar Belediye Başkanı Habil DÖKMECİ  ve Özgür ALP’e ve bu yolda yıllardır alın teri döken, koşturan, emeği büyük olan Organize Sanayi Bölge Müdürü Kemalettin USTAOĞLU’NA ilçe halkı adına şükranlarımı sunuyorum." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Editör: Buğrahan Doğangil