2 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, sosyal medya üzerinden kendisini eleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İ. Melih Gökçek'e sert çıktı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen oyun ve beceri grubuna katılan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı ve opera sanatçısı Fidan Hüseynova ile bir araya geldi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 6 şüpheli yakalandı.

2 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Odunpazarı Belediyesi’ne ait kreşleri ziyaret ediyor. İklim değişikliği ve sıfır atık hakkında eğlenceli eğitimler vermeye başlayan müdürlük yetkilileri, oynadıkları oyunlar ile miniklerde sıfır atık ve iklim değişikliği hakkında farkındalık oluşturuyor.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Fuat Erdal, "Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü görevine şahsımı yeniden layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde dün gece aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucunda vatandaşların evini su basarken, köylerde maddi hasarlar oluştu.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli 7 yıllık dönemde 324 yatırımcıya 560 futbol sahası büyüklüğünde toplam 4 milyon metrekarelik bir alanı tahsis ettiklerini açıkladı.

2 ay önce EĞİTİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan rektör atama kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Anadolu Üniversitesi'nde Rektör yeniden Fuat Erdal oldu.

2 ay önce EKONOMİ

Son dönemde bireylerin alışveriş tercihlerinin değişmesi saatçi sektörünü de yakından etkiledi.