2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi'nin sınavsız İkinci Üniversite kayıtları devam ediyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin Yaz Spor Okullarında çocuklar tarafından en çok tercih edilen spor taekwondo oldu.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor, Anadolu Üniversitesi'nde oynadığı dönemden akıllarda kalan ve performansı ile övgü alan yıldız oyuncu Necati Önal'ı renklerine bağladı.

2 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, hakkında açılan soruşturma için saat 14.00'te Eskişehir Adliyesi'ne ifade vermeye geldi.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen yaz dönemi kursları devam ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen futbol, basketbol ve masa tenisi eğitimlerine katılan çocuklar da sağlık ile spor yapıyor.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) üyelerine yönelik KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı ESO Meclis Salonunda yapıldı.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde yürütülen çalışmalar kapsamında, üniversite sınavına giren öğrencilere tercih yapmaları konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi Nöroestetik ve Fotoğraf dersi kapsamında yapılan ‘Bak(ma) Gör Beni' Soyut Fotoğraf Sergisi'nin açılışı yapıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de hırsızlık amacıyla bir apartmana girerek kapıları dinleyen kadın hırsızlar, kendilerini kaydeden güvenlik kamerasına karşı yüzlerini kapatarak önlem aldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden "evrakta sahtecilik" hususunda çok önemli bir duyuru geldi.