3 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, vizyon projeler arasında yer alan Vadişehir Merkezi’ne alzheimer merkezi yapmak için kollarını sıvadı.

3 ay önce GÜNDEM

Sakarya minibüs durağı ile Tepebaşı minibüs durağı hatlarını genişletmek istiyor. Genişleyen hatlar Çamlıca minibüs durağı hattına isabet ediyor. Çamlıca durağı şoförleri böyle bir karar verilirse Çamlıca hattının kapanabileceğini ve yaklaşık yüz kişinin işinden olacağını söylüyorlar.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na sunulan ve bu hafta komisyonda görüşülmeye başlayacak olan “Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi tüm Türkiye’nin gündeminde tartışılmaya devam ediyor. Tepki gösterilen teklife AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan'da imza vermiş.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de 64 yıldır lületaşı sanatıyla uğraşan 80 yaşındaki usta Mehmet Başsav, yaklaşık 1 buçuk yıl önce UNESCO'nun destekleriyle açılan kendi müzesinde çalışmalarını sürdürüyor.

3 ay önce YAŞAM

Devlet Su İşleri'nin (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, çalışmaları devam eden Eskişehir Odunpazarı Yossak Deresi Sel Kapanı’nın tamamlanması ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) taşkın riskine karşı korunmasının hedeflendiğini söyledi.

3 ay önce EĞİTİM

2024 Genç Kız 3×3 Basketbol Turnuvasında okul takımlarının Türkiye Şampiyonu olan Özel Çağdaş Okulları basketbol antrenörleri Burak Şen ve Afşin Kaş’a, ESBAV Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yavuz Tuna tarafından plaket ve ödülleri verildi.

3 ay önce GÜNDEM

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle Eskişehir'de Eskişehir Valiliği'nin tertipleriyle geniş kapsamlı bir anma programı düzenlendi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Çifteler Su Sorunu- AK Parti - CHP Teşkilatları -Eskişehirspor. Herkese keyifli seyirler

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 15 Temmuz gecesi Marmaris’te Cumhurbaşkanını koruma görevinde iken gazi olan Polis Memuru Uğur Gököz ve ailesini ziyaret etti.

3 ay önce SPOR

Eskişehirli Eda Nur Tulum İzmir’de katıldığı müsabakada 400 Metre Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.