EBB Meclisi'nde Gergin Anlar: Kurt ile Sivri'nin Açıklamaları Fitili Yaktı EBB Meclisi'nde Gergin Anlar: Kurt ile Sivri'nin Açıklamaları Fitili Yaktı

Anma programı şehit ve gazi ziyaretleri ile başladı. Gün içinde yapılan farklı etkinliklerle devam eden program 20.00'de Eskişehir Valiliği önünde düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı anma töreni ile son buldu.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy öncülüğünde düzenlenen programa katılım oldukça yüksekti. AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, AK Parti ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti Eskişehir Teşkilatından birçok isim 15  Temmuz anmasında yer aldı. Vali Hüseyin Aksoy'un da bizzat yer aldığı anma porgramına İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan da katıldı.

Konuşmalara ve çeşitli etkinliklere sahne olan anma programında AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak bir kürsü konuşması yaptı. Albayrak konuşması ve anma töreni sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"#15Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinlikleri dolayısıyla vilayet meydanındayız… Dünya necip milletimizin kudretini bir kez daha gördü. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz. Unutmadık, unutmayacağız!" ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğrahan Doğangil