3 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de fırtına nedeniyle tramvay hattının üzerine ağaç devrildi. Devrilen ağaç hatlara ve raylara zarar verdi, seferler durdu. ESTRAM ekipleri, seferlerin bir an önce başlaması için hat üzerinde yoğun bir çalışma yürütüyor.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Teşkilatları bir araya geldi ve kapsamlı bir üye çalışması başlatma kararı aldı.

3 ay önce GÜNDEM

Çeşitli programlar için Eskişehir'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Mihalgazi’de çıkan yangını büyümeden söndürdü. Ekipler Çukurbağ mevkiine sıçrayan yangında ilk müdahalenin ardından soğutma çalışmaları yaparak kısa sürede yangının büyümesinin önüne geçti.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğin aksatmadan yürüttüğü gece mesaisi kapsamında Gökmeydan ve Kurtuluş Mahallelerinin ardından Alanönü Mahallesi Hicri Sezen Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları 12 Temmuz Cuma saat 20.00’de başlayacak.

3 ay önce İLÇELER

CHP Mihalgazi ve Büyükşehir Meclis Üyesi Kemal Güner Poyraz, Mihalgazi bölgesindeki seracılığın bitme noktasına geldiğine yönelik bir açıklama yaptı.

3 ay önce SPOR

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (EOSB) Nadir Küpeli Eskişehirspor'a ziyarette bulundu.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi öğrencilere sıcak bir aile yuvası olurken, aileleri de çocuklarını güvenilir bir yere yerleştirmenin rahatlığını yaşıyor.

3 ay önce POLİTİKA

11 Temmuz 2024 Perşembe günü (bugün) saat 12.00'de AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Can Dostum projesi kapsamında düzenlenecek etkinlikle Doğal Yaşam Merkezi’nde tedavileri ve bakımları tamamlanan can dostlarımız sıcak bir yuvaya kavuşmak için vatandaşla buluşacak.