Tepebaşı Belediyesi sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirebilmek adına örnek çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Başkan Ataç: "En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz" Başkan Ataç: "En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz"


Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ne getirilen tedavi ve bakımları tamamlanan can dostlarımız sıcak bir yuvanın özlemiyle yeni ailelerini bekliyor. Bu kapsamda ‘Satın alma sahiplen’ sloganı ile hayata geçirilen “Can Dostum” projesi
kapsamında, Tepebaşı Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile birçok can dostumuzu yeni ailelerine kavuşturdu.


‘Can Dostumuza Yuva Olur Musunuz?’


Tepebaşı Belediyesi tarafından ‘Can Dostumuza Yuva Olur Musunuz?’ sloganı ile 13 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte de can dostlarımız vatandaşla buluşturulacak. 2 aylık, 3 aylık,2 yaş ve 3 yaş aralığında olan patili dostlarımız şehir merkezindeki etkinlik alanına getirilerek vatandaşlarla bir araya getirilecek.


Fotoğrafları Yer Alacak


Ayrıca etkinlik alanına getirilemeyecek ancak deneyimli bir dost sahiplenmek isteyen vatandaşlar için de yaşlarının ve cinsiyetlerinin yer aldığı fotoğraflar etkinlik alanında yer alacak. Can dostlarımızı sahiplenen vatandaşların işlemleri de aynı gün yapılacak.


Aktiviteler Yapılacak


Atila Özer Karikatürlü Ev yanında 13 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte Tepebaşı Rekreasyon Birimi tarafından da çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek. Ayrıca Eskişehir Fotoğrafçılar Topluluğu iş birliği ile barınaklardan sahiplendirilmenin artırılması, engelli hayvanların sahiplendirilmede öncelikli olması ve yasaklı ırklara karşı bilinçlendirilmesi amacıyla hazırlanan fotoğraf sergisi de alanda yer alacak.

Editör: Buğrahan Doğangil