3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi, toplum sağlığını korumak için gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

3 ay önce EKONOMİ

Sıfır otomobillerde yapılan kampanyaların sona ermesiyle birlikte ikinci el otomobil piyasası tekrar hareketlendi.

3 ay önce SPOR

Eskişehirli kick-boks sporcusu Sümeyye Kılıç, 5 rakibine karşı elde ettiği galibiyle genç yaşında Milli Takımına girmeye hak kazandı.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), Lisansüstü Eğitim programlanın başvuru süresini 16 Temmuza 2024'e kadar süresini uzattığını duyurdu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir valisi Hüseyin Aksoy, 53. Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

3 ay önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketleri arasında en çok proje kabulü alan şirketlerden biri olduklarını söyleyen Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Ar-Ge Müdürü Ural Halaçoğlu, “Kabul edilen iki yazılım projemiz hem tüketicilerimize daha verimli ve güvenilir hizmet sunma hem de ülkemizin enerji altyapısındaki yerlilik oranının güçlendirilmesi açısından önem teşkil ediyor.” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında yapıldı.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Kent Konseyi olarak cinsiyet eşitliği konusunda önemli bir adım daha atıldı. Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği üyeleri, Eskişehir’de cinsiyet eşitliğinin geliştirilmesi ve izlenmesi amacıyla Odunpazarı Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Hamamyolu bölgesinde dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sırasında ekipler tarafından yakalanan dilencinin üzerinden 1115 TL çıktı.

3 ay önce YAŞAM

Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağı değerlendirilen Eskişehir'de gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı öngörülürken, meteoroloji meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkilileri ve vatandaşları uyardı.