3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ziyarette bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: CHP - 'Erken Seçim' - Alpagut Altın Madeni -Şehirde Gürültü Sorunu. Herkese keyifli seyirler

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESTRAM’a ait ESKART taklit edilerek, “Eskişehir Ulaşım Kartı” olarak sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yapılmasından dolayı önemli bir açıklama yaptı.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, göreve yeni seçilen Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı H. Canan Adlım ve yönetimiyle bir araya geldi.

3 ay önce SPOR

Eskişehirspor son olarak Anadolu Üniversitesi’nde forma giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu Hüseyin Tokmak ile anlaşmaya vardı.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), dünya genelindeki 8 sıralama kuruluşunun listesinde yer aldı.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Doğal Yaşam Merkezi’ndeki patili dostlar ile bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, daha donanımlı ve geniş bir hale getirilen ameliyathanede de incelemelerde bulundu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir halkının büyük bölümü, son dönemde şehirde oluşan yoğun gürültü kaynaklarından oldukça şikayetçi. Vatandaşlar, "Geceleri bile uyuyamıyoruz." diyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda 43 litre sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi hakkında işlem başlatıldı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi ile Kurtuluş Mahallesi Sarper Caddesi’nde yapılacak asfalt onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı.