3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'deki bir festivalde gösteri esnada sert iniş yapan paraşütçü, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce YAŞAM

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'dan ilesiyle Eskişehir'e gelen 52 yaşındaki Taha Güler, Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışarak yaşamını sürdürüyor

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen plaj voleybolu kursu yoğun katılımla başladı.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” nefesleri kesen mücadelelere sahne oldu. 3 gün süren Türkiye Kupası heyecanı düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

3 ay önce POLİTİKA

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe asgari ücret ve emekli maaşları ile ilgili bir açıklama yayınladı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir ili Tepebaşı ve Mihalgazi ilçeleri içindeki Alpagut ve Atalan mahalleleri mevkiinde “ Alpagut-Atalan Altın-Gümüş Maden Ocağı ve Zenginleştirme Tesisi için Cengiz Holding'e bağlı Eti Bakır A.Ş. ÇED Başvuru dosyasını Eskişehir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne teslim etti.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de emeklilik hayatlarını boş geçirmemek ve meslek hayatı sonrası boşluğa düşmemek için kendini sanata veren kadınların el emeği göz nuru eserleri Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi'nde vatandaşlarla buluşturuldu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi'ne katılan üretici kadınlar, sergiye ayrılan gün sayısının arttırılması ve kendilerine kapalı bir alan tahsis edilmesini talep ediyor.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de esnafın mal indirmesi ve bindirmesi amacıyla ayrılan alanın duyarsız sürücüler tarafından otopark gibi kullanılması tepkiye neden oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.