3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yaz aylarıyla birlikte güneş gözlüğü satışlarında artış görüldü.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri ilgiyle başladı. 7’den 70’e her yaştan Eskişehirlinin 10 farklı merkezde 52 branşta ücretsiz eğitim gördüğü kurslara 3 bine yakın kursiyer katılıyor.

3 ay önce GÜNDEM

TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti. Başkan Ünlüce, TEI’nin ülkenin ve Eskişehir’in gurur kaynağı olduğunu söyledi.

3 ay önce YAŞAM

Son günlerde yağışların etkili olduğu Eskişehir'de hava sıcaklığının 2 ila 5 derece artması bekleniyor.

3 ay önce POLİTİKA

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin başında geçirdiği 27. yılı kutlayan özel bir mesaj yayınladı.

3 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig'e fırtına gibi girmek isteyen ve mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkan Eskişehirspor'da yeni sezonun ilk imzaları atıldı. 6 isim Es Es kadrosuna katıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Çalıştayı Vali Hüseyin Aksoy ve İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş'ın katılımıyla Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

3 ay önce YAŞAM

Nesli tükenme tehlikesinde olduğu için birinci dereceden koruma altında olan ‘Anadolu Vaşağı', Eskişehir'de görüntülendi.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

3 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, milli futbolcu Merih Demiral'ın EURO 2024'te "bozkurt sembolü" yapması ardından aldığı cezayı eleştirdi.