İsmail Candemir mesajında;

"

Bugün 6 Temmuz Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin Genel Başkan seçilişinin 27. yıldönümüdür. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli, Başbuğumuzdan sonra sancağı dâima yükselterek taşımış, adeta siyaset ekolü haline gelmiştir. Eşsiz ve engin bilgi ve fesareti ile liderlik vasfına bir de bilgeliği eklemiştir. O, özü doğru sözü doğru insicamı ile çelikten bir irade sergilemiş ülkede güveni ve huzuru tahsis ve tahkim etmiştir. 

Sayın Devlet Bahçeli; bir liderden çok daha fazlasıdır. Bir ekoldür, bir muallimdir, bir sanatkârdır, Türklük bilinç ve şuurunun her zerresine sirayet ettiği bir dehadır. Akl-ı selim ile düşünür, kalb-i selim ile hisseder, zevk-i selim ile inşa eder.

Ayşen Gürcan: "Şehirde 'Anlatamıyoruz' Mazeret Olmuş" Ayşen Gürcan: "Şehirde 'Anlatamıyoruz' Mazeret Olmuş"

Biz ESKİŞEHİR teşkilatı olarak tüm benliğimiz ile mihmandarı olduğunuz bu dâvâmızda sizin dâima yanınızdayız. Çünkü ESKİŞEHİR, Devlet Bahçeli'dir. Şanla, şerefle, gurur ve dahi kıvanç ile daha nice 27 yıllara Bilge Liderimiz.. 

Liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin yaşamını örnek almamız, sözlerini idrak etmemiz, Ülkücü duruşunu, insan oluşunu kendi yaşamımızla özdeşleştirmemiz temennisi ile." ifadelerine yer verdi.
 

Editör: Buğrahan Doğangil